Spoed

Wij verzoeken u zoveel mogelijk contact met ons op te nemen via het e-mailadres van de betreffende praktijk.
Voor controle van uw volgende afspraakdatum, het maken of verzetten van een controleafspraak of voor het inzien van uw persoonlijke gegevens ga naar: login patiënt

Wanneer de orthodontische apparatuur nog niet lang geleden is geplaatst, kunnen tanden en kiezen behoorlijk gevoelig zijn. Dit is met name de eerste drie dagen. U kunt overwegen paracetamol te nemen. Wanneer de gevoeligheid langer dan een week aanhoudt of steeds erger wordt, kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de praktijk.

 

Wanneer buiten de praktijktijden iets met de beugel gebeurt, kunt u de hierboven beschreven aanwijzingen opvolgen hoe u dit kunt oplossen.

Alleen in geval van zeer ernstige pijnklachten en in uiterste nood kunt u van maandag t/m donderdag buiten de praktijktijden in de avond contact opnemen met telefoonnummer 06-58701270.

In het weekend kunt u de orthodontisten-weekenddienst bellen. Deze weekenddienst is een nooddienst. Dit betekent dat alleen patiënten met zeer ernstige pijnklachten ten gevolge van de beugel met de dienstdoende orthodontist kunnen bellen. De dienstdoende orthodontist is te bereiken in het weekend en op feestdagen tussen 09.00 uur en 09.30 uur en tussen 17.00 uur en 17.30 uur op telefoonnummer 0165-562070.

aardbei